Ledabel

Ledabel
Led Displays

Als u op zoek bent naar LED-schermen, kunt u overwegen om te kijken naar Ledabel. Ledabel is een bedrijf dat LED-schermen verkoopt en verhuurt.

LED-schermen zijn ideaal voor het weergeven van afbeeldingen en video’s met hoge resolutie. Bovendien vallen LED-schermen op door hun hoge helderheid en lage stroomverbruik.

LED-schermen worden gebruikt in vele gebieden, zoals buitenreclame, stadions, concerten, beurzen, tentoonstellingen, etalages, luchthavens, metrostations, bushaltes, banken, scholen, ziekenhuizen, restaurants, bars, clubs, enz. LED-schermen bieden een visueel spektakel met hoge kwaliteit en levendige kleuren. 

LED-schermen zijn de toekomst van reclame en Ledabel is de beste keuze voor uw LED-schermbehoeften.
Onze LED-schermen zijn van topkwaliteit en bieden fascinerende visuele mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar indoor LED-schermen, outdoor LED-schermen, LED-posters, logo LED-schermen of LED-schermen die worden gebruikt als winkelborden, Ledabel heeft het allemaal.

Onze LED-schermen zijn ideaal voor buitenreclame, stadions, concerten, beurzen, tentoonstellingen, etalages, luchthavens, metrostations, bushaltes, banken, scholen, ziekenhuizen, restaurants, bars, clubs en nog veel meer.

Ons bedrijf streeft ernaar u kwaliteitsproducten en diensten aan te bieden tegen lage kosten, snel, continu en consistent. Bezoek onze website om meer te weten te komen over onze producten en diensten. 

Welkom op onze site waar u informatie kunt vinden over onze producten die u kunnen helpen.

LED DISPLAYS - LED SCHERMEN

INDOOR LED SCHERMEN

Led Schermen, ook wel Indoor Led Displays genoemd, worden aangeboden in gewenste formaten en gewenste pixelbeeld kwaliteit.

Pixelafmetingen: P1,86 – P2 - P2,5 - P3 - P4 - P5  

OUTDOOR LED SCHERMEN

Led Schermen, ook wel Outdoor Led Displays genoemd, worden aangeboden in gewenste formaten en gewenste pixelbeeld kwaliteit.

Pixelafmetingen: P3 –  P4 – P5 – P6,6 – P8 – P10

SPECIALE LED DISPLAYS - LED SCHERMEN

LED POSTER

Led Poster is ideaal om de aandacht van klanten binnen en buiten te trekken. Het wordt aangeboden in alle gewenste formaten en de gewenste pixelbeeld kwaliteit.

Pixelafmetingen: P1,86 –  P2 – P2,5 – P3 – P4

RONDE, LOGO LED SCHERMEN

Logo Led Scherm, ook wel Logo Led Displays genoemd, worden aangeboden in een standaard vorm en standaard pixel beeld kwaliteit.

Pixelafmetingen: P10

RENTAL LED SCHERMEN

Rental Led Displays (shermen) zijn ideaal om de aandacht van klanten binnen en buiten te trekken. Ze zijn verkrijgbaar in het vaste formaat 64×64 en de gewenste pixelbeeld kwaliteit.

Pixelafmetingen: P2 – P2,5 – P3 – P4

APOTHEEKLOGO

Apotheeklogo Led Schermen worden aangeboden in standaardvorm en standaard pixelbeeldkwaliteit.

Pixelafmetingen: P10

SCROLLENDE TEKST LED SCHERMEN PANELEN - LED LICHTKRANTEN

MONO-KLEUR SCROLLENDE TEKST PANELS- LICHTKRANTEN

MEERKLEURIGE SCROLLENDE TEKST PANELS - LICHTKRANTEN

LED DISPLAY ONDERDELEN

EENKLEURIGE LED MODULES

RGB LED MODULES

CONTROLE KAARTEN

STROOMVOORZIENINGEN

ANDERE ACCESSOIRES

PRODUCT CATALOG

LEDABEL CATALOG 2024

ONZE REFERENTIES

Waarom kiezen Led Display ?

Brochure